Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Hastanenin İdari ve Mali İşler Müdürü Barış Yılmaz Oldu

Hastanenin İdari ve Mali İşler Müdürü Barış Yılmaz Oldu

Ünye Devlet Hastanesi İdari Ve Mali İşler Müdürü Serdar Erdem’in sözleşmesinin yenilenmemesi üzerine yaklaşık iki yıla yakın bir süredir boş bulunan Ünye Devlet Hastanesi İdari Ve Mali İşler Müdürlüğü’ne Ordu İl Sağlık Müdürlüğünde uzun süredir Şube Müdürü olarak görev yapan Barış Yılmaz atanarak göreve başladı.

Barış Yılmaz kimdir?

Ünye Devlet Hastanesi yeni İdari ve Mali İşler Müdürü Barış Yılmaz Ordu ili Gölköy ilçesi sakinlerinden Havva ve Nazif Yılmaz çiftinin ikinci çocuğu olarak 1979 yılında dünyaya geldi. İlkokul eğitimini Gölköy merkez ilkokulunda, Ortaokul ve lise eğitimini Ordu Atatürk Lisesi’nde tamamladıktan sonra Kafkas Üniversitesi Kars sağlık Yüksekokulu ve Anadolu Üniversitesi açık öğretim İşletme fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde ihtisas eğitimini tamamladı.

Gaziantep ili Karkamış ilçesi Toplum Sağlığı merkezinde göreve başlayan Barış Yılmaz, 7 yıl sonra Elazığ ili Harput İlçesi devlet hastanesine atandı. Burada kaldığı dört yıl içerisinde başarıyla görevini sürdüren Yılmaz, geldiği görevde yükselme sınavı sonucu başarısını kanıtlayarak 2016 yılında Ordu il Sağlık Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak atandı.

Barış Yılmaz, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanlığında 2018–2019 tarihleri arsında Şube Müdürü olarak görev yaptığı esnada uzun süredir açık bulunan Ünye Devlet Hastanesi İdari ve Mali işler müdürlüğüne atanarak 02 Nisan 2019 Salı günü göreve başladı.

Evli olan Yılmaz’ın, 2 çocuk sahibi.  Barış Yılmaz’a yeni görevinde başarılar dileriz.

 




Kaynak: Hastanenin İdari ve Mali İşler Müdürü Barış Yılmaz Oldu

Editör: ünye vizyon gazetesi

Bu haber 742 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI